Français <3


ellen-von-unwerth
Nu har jag bara en sak kvar i skolan innan det är LOOOOOV!!!! Muntligt prov i Franska imorn, here I come!
Tänkte blogga lite om mig själv på franska nu..

Bonjour le blog, je m'appelle Petra Wik, j'ai 17 ans et habite à Stockholm, en Suède.
Je fais français et espagnol à Södra Latin. Est trop mal.
J'aime des chats et Je préfère la couleur rouge.
 Qu'est-ce que j'aime faire?J'aime danser et écouter de la musique. J'adore faire la cuisine et faire du pain. Être avec mon amies est trop drôle aussi.
Au revoir chouchous!


Petras MTV: Pimp my friend

Före var hon TRASHY, Efter blev hon CLASSY.
Jag gjorde en rock'a'billy make-over på min grunge/emo/Olsen-twin lookalike/Chanel/sk8er/Ghettoooh/..ehhh WHATEVER.
Hon blev fin. Men hon är alltid fin så det säger inte så mycket om min PIMPNING. YAYA! Jag gillar henne bäst i sina egna kläder. 
Allt klär en skönhet dock ;)
Puss fin fina Molly! <3 

...;;::Sats::;;...

Idag har jag kommit nästan lite närmare mitt mål att Beach 2010 se ut som Britney Spears gjorde 2004... jag har fått en titt på Sats Medborgarplatsen. Det lukta inte gott där inne, det var massa macho män med stora tyngder och de som bara satt och spände sig framför spegeln... en del kvinnor var man tvungen att slänga ett extra öga på för att se ifall det verkligen var en kvinna eller en man. De sålde super fula chockrosa sport string. Men jag kan nog säga att jag blev kär. Vet inte om det var den trevliga damen i receptionen som hjälpte mig utan att kunna ett smack, inga priser hade hon och kunde knappt nått om de olika val på kort man har. Men det var ändå nått i atmosfären över Sats som tilltalade mig. Och när man kollar deras olika pass så verkar de grymma.
Så nu ska man bara smöra lite i hemmet så att man får ett gymkort där.


så här såg man ut 2007 när man tränade


Too Smart To Work, Too Cool To Care

Igår så kom Elisabet Ulvgården ett snäpp närmare mig. Hon förstod sig på mig lite bättre. Hon fick se mig geeka ner mig i mitt favorit ämne.
CRY BABY! 
Ja, den jag var 6 år har den filmen stått högst upp på filmlistan. Har sett den.. många gånger. Mamma mobbade mig en aning igår för att jag skulle se den ännu en gång.
Jag vet, helt otroligt att jag aldrig tröttnar. Men det finns ingen kärlekshistoria så fin som den. Och musiken är helt fantastisk!
Om ni inte sett denna underbara film, så har jag den så det är bara att komma hem till mig och se den (när man har 3-10 läsare och vet typ vilka alla är kan man säga sånt ;) ).


Svenska pojkar med brustna hjärtan och tygskor

Dita Von Teese av Ellen von Unwerth

Livet:
Skönt utan lektioner
Stress över skolan ändå
Söta barn som ska hämtas snart
Stökigt rum
Internet på rummet äntligen
Fin konst på händerna av Natalie
2 dagar kvar till helg


I'm not a pot head, but i'm just saying, weed has helped me figure some stuff out.


Connor, you made my day!


IF YOU SEEK AMY

Tjoodiloo bloggen.
Okej, så nu när jag ska börja träna, inom en snar framtid, så måste man ha ett mål. Här är mitt:
Britney Spears, kan det vara 2004?


Tveksam till ifall jag kommer behöva lite silikon i brösten eller inte! Det kommer jag i så fall inte ha råd med.
Wish me luck! ;)


Om hon är fin haffa, om han är fin haffa

Elisabet har inte läst min blogg på ett tag, det gör mig uppriktigt ledsen.

The Spetta

Sitter brevid Elisabet, ibland är hon lite läskig! I tisdags, då sa hon att hon skulle komma hem till mig, så vi gick hela vägen hem till mig. Sen utanför min dörr gick hon hem. Just thought you should know!

Slampor 4 statsminister!


Jag har funderat en del över allt det här med feminister. Och det just för det här med hur jag ser på kvinnor, jag uppskattar när en man kommer och hjälper en med en tung väska eller öppnar en dörr åt en, fast det tror jag att många gör. Men när jag pratade med en klass kompis här om dagen så nämnde hon om hur jobbigt hon tyckte det var när hon var utomlands att all från 7-70 år flörtade med henne, jag måste säga att jag har inge problem med varken yngre eller äldre män som flörtar harmlöst. Det är bara trevligt att de vågar visa uppskattning istället för att vara helt tysta och nervösa.
Jag tycker även att glamour modeller är vackra och gör ett bra jobb, och en av mina största förebilder är en strippa. Men det som jag tycker är sen att detta bör inte göra så att jag ses som mindre feminist än vad jag är. Jag tycker fortfarande att arbetsmarknaden med en dominerande mans siffra i de högre pistagefyllda jobben är helt fel och hur kvinnor fortfarande måste kämpa för att få hög status jobb och sen även efter att de fått jobbet kämpa för att få samma lön som sin manliga kollega. Det fattar vem som helst att det är ett samhälle som inte fungerar.
Men varför kan man inte få blanda, det är inte dubbel moral i min mening. Jag tycker inte att man måste täcka hela kroppen eller klä sig som en man för att vara feminist, jag tycker snarare tvärt om. En kvinna som klär sig som en man bara för att visa hur feministisk hon är ger ju bara den bilden att män är bättre så hon skippar "svaga" kvinno kläder för att ha kostym som gör henne "stark".
Därför följer jag Olinda, från Paradise Hotell för många år sedan, jag är Glamour Feminist.
Skulle kunna babbla på i evigheter om det här ämnet, men nu måste jag börja fixa mig i ordning för skolan så jag sätter punkt här. Sen får det komma mer allt eftersom.

XOXO

Prinsessan Wik

Min brorsa fyller 24 morn, men vi är lite föra i min familj så vi firar idag. Jag som nu bestämt mig för att det som gäller är träning och tårtdekoration stod för efterrätten. Så här såg resultatet ut, finns mycket utrymme för förbättring:


Smurf!Idag har jag varit hemma sjuk.. :( det har varit tråkigt. Hatar att vara sjuk. Jag missade även livräddningen på idrotten som jag sett fram emot.
Men jag slapp då i alla fall visa mina hemska blåmärken! Men jag tänkte att jag ska dela med dem till er. verkar som att de aldrig kommer att läka. Gör fan lika ont typ. Men jag kan gå nu, även upp och ner för trappor. Så lite bättre blir det nog.
Sen har jag bakat till min bror. Jag gör en prinsesstårta!
Nu ska jag göra klart den, plocka undan lite och bada.
Ha en bra eftermiddag och kväll gott folk!

XOXO (har kollat ikapp Gossip Girl idag också :P )

Vinter Sjukling


(Arvika´09)
Jag saknar sommaren.
Då är man inte sjuk.
Då har man inte blåa knän.
Då kan man ha alla sommar klänningar.
Då kan man sätta sig i en park med en flaska vin om man är rastlös en kväll.
Då kan man äta glass i stora lass.
Då kan man känna solens ljuva strålar mot ens bara hud.
Åhh vad jag vill ha sommar.


Dear Prudence

Tjolahopp!
Ännu ett lov som börjar dra sig mot sitt slut. Fast denna gång är det bara fem veckor kvar tills nästa och då är det inräknat en språk föreläsnings veckan som vi ska ha. Den ser jag verkligen fram emot, kommer nog vara otroligt intressant!
Men idag ska jag ta det lilla lugna, jag har lämnat tillbaka min snowboard som jag hyrde igår som gav mig tusentals blåmärken och ett svultet knä. Hammarby backen SUGER!!!!
Jag borde ta fram min mattebok och börja spåna lite på min samhällsfördjupning idag också. Klockan 21 ska jag se Alice i Underlandet med Caroline.


Slänger in en bild på den skönaste Audrey Hepburn. Denna otroliga kvinna är min stora idol! Hon har en helt annan karaktär än de flesta andra gammeldagsa Hollywood stjärnor. Ingen kommer någonsin att kunna mätas upp till henne.


enjoyed

"(Women) are not just there to be admired, they are there to be enjoyed."--Ellen Von Unwerth


För att hylla den duktiga Tyska fotografen Ellen Von Unwerth har jag valt att ha en av hennes bilder från utställningen "Revenge" som header.
Satt just och kolla igen hela serien här, men tänkte först inte på min lillasyster som satt brevid. Sen började hon fråga vad som hände på bilderna och fråga varför jag tittade på dem. Jag svara "jag vet inte vad de gör, jag kollar för de fina underkläderna".
Så det är verkligen barförbjudna bilder. Mycket lätt porr.
Väldigt likt filmerna som Bettie Page spelade in på 50 talet när de blev bundna och kidnappade i sexiga underkläder och piskade varann.
Man kan ju fråga sig vad det är jag ser i de här bildena men jag gillar dem, precis som jag också gillade Bettie Pages film. Det är nog det här med att det är naket men på ett fint sätt. Inte plast bröst i olja, utan mer klassiskt. Pinup liknande bilder.What Katie Did// Pom Pom Parlour

Idag har jag sett pappas utställning på konstakademin, mycket trevligt. Sen åt jag lunch där med min syster Anja, bror Anders och pappa. Mycket trevligt.
Efter det mötte jag upp Caroline för lite shopping. Kom på att jag fått tips om korsetterna i butiken Pom Pom Parlour som ligger i Pub på Drottninggatan. Och där hitta jag en super snygg snörkosrett för 1800 kr. Galet mycket pengar. Men när jag såg den på blev jag kär. Komplimangerna från butriksbiträdet hjälpte också till för att jag helt plötsligt var tvungen att köpa den, där och då! Så jag gjorde mig av med alla mina pengar, dagen efter att jag fått dem. Men jag tycker ändå att det är helt värt det! Jag har alltid velat ha en sån och nu har jag det! Woohhooo! =D
Here it is, från What Katie Did:


Take Everything

Halloj där alla glada människor!
Jag är nu hemma hos min fina Melanie! Vi har haft ett tvåmanna PJ party (hennes mamma var med lite smått på sidan dock)...
Jag som en hemlös stackare ska nu bo med min fästmö i två nätter! :D
På tal om min fästmö Melanie så vill jag uppklara ett litet missförstånd som uppstått efter mitt första inlägg.
Jag älskar Melanie mer än något annat på jorden. Men jag är inte lesbisk. Jag är HBTare och har absolut inget emot homosexuella, jag bara råkar inte vara det själv. Så jag och Melanie är bara två allra bästa kompisar som ska gifta oss.
Men Melanie vet jag däremot inte vad hon har för läggning. Så om du är en tjej som tycker att hon är fett sexy (för det är hon) så satsa! Och om du är en kille då är kraven höga, men satsa ändå (men var absolut inte för på, DRYGT ska det vara!)! Vi har ett 100 % öppet förhållande!


RSS 2.0