Slampor 4 statsminister!


Jag har funderat en del över allt det här med feminister. Och det just för det här med hur jag ser på kvinnor, jag uppskattar när en man kommer och hjälper en med en tung väska eller öppnar en dörr åt en, fast det tror jag att många gör. Men när jag pratade med en klass kompis här om dagen så nämnde hon om hur jobbigt hon tyckte det var när hon var utomlands att all från 7-70 år flörtade med henne, jag måste säga att jag har inge problem med varken yngre eller äldre män som flörtar harmlöst. Det är bara trevligt att de vågar visa uppskattning istället för att vara helt tysta och nervösa.
Jag tycker även att glamour modeller är vackra och gör ett bra jobb, och en av mina största förebilder är en strippa. Men det som jag tycker är sen att detta bör inte göra så att jag ses som mindre feminist än vad jag är. Jag tycker fortfarande att arbetsmarknaden med en dominerande mans siffra i de högre pistagefyllda jobben är helt fel och hur kvinnor fortfarande måste kämpa för att få hög status jobb och sen även efter att de fått jobbet kämpa för att få samma lön som sin manliga kollega. Det fattar vem som helst att det är ett samhälle som inte fungerar.
Men varför kan man inte få blanda, det är inte dubbel moral i min mening. Jag tycker inte att man måste täcka hela kroppen eller klä sig som en man för att vara feminist, jag tycker snarare tvärt om. En kvinna som klär sig som en man bara för att visa hur feministisk hon är ger ju bara den bilden att män är bättre så hon skippar "svaga" kvinno kläder för att ha kostym som gör henne "stark".
Därför följer jag Olinda, från Paradise Hotell för många år sedan, jag är Glamour Feminist.
Skulle kunna babbla på i evigheter om det här ämnet, men nu måste jag börja fixa mig i ordning för skolan så jag sätter punkt här. Sen får det komma mer allt eftersom.

XOXO

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0